viernes, 8 de julio de 2011

PASSEJADES FOTO-HISTÒRIQUES

MATÈRIA bcn i Joan Torrens, fotògraf, hem arribat a un acord de col·laboració per oferir itineraris on la història i la fotografia s´uneixen durant tres hores per espais emblemàtics de Barcelona.MATÈRIA bcn us ofereix itineraris pel Park Güell, Montjuïc i el Poblenou per tal de repassar la història, veure l´evolució i reflexionar sobre el futur d´aquests espais. Alhora, en Joan Torrens us explicarà cóm aprofitar la vostra càmara fotogràfica per aconseguir les millors imatges de Barcelona. En definitiva, us proposem un curset de fotografia acompanyat d´un itinerari històric. Molt recomenable pels interessants en fotografia, Barcelona, història, cultura...
Apunta´t i participa també en el concurs de la millor foto, busquem la foto més original, la més ben trobada, la millor! Us emportareu un val de descompte per qualsevol de les nostres activitats!
No dubteu en demanar informació o apuntar-vos al primer itinerari foto-històric;

  • Dissabte 23 de juliol de 18h a 21h al Park Güell: Parlem del projecte d´Eusebi Güell, l´art d´Antoni Gaudí i ens centrem en la fotografia de paisatge amb increïbles panoràmiques de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario